Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.9.2011 - Denní program

1. 10. 2011

Denní program 30.9.2011

Dobrý večer,

dovolte, abych Vám sdělil pár informací z denního programu dětí na hasičském soustředění, je už pozdě a všichni vedoucí se těší do postele.

Ráno byla slavnostní rozvička s kondičkou, kterou děti potřebují na branný závod. Následovala snídaně a po té kvůli rannímu chladnému počasí jsme strávili dopoledne do svačinky v učebně, kde jsme děti učili prevenci pro mladé hasiče. Prezentace obsahovala důležité inforamce o první pomoci, důležitá telefonní čísla, co dělat v případě, že hoří a dále všechny bezpečnostní prvky.
Po prevenci v učebně pokračoval denní program venku na sluníčku konečně, kde jsme se učili opět všechny discipliny na BZV. Trénování bylo dnes důležité, protože poběží děti na ostro zítra po rozdělených družstev.
Dočkali jsme se oběda (na oběd byla polévka rajská a kuřecí řízek s brambory). Polední klid byl samozřejmě hned po obědě.
Programy odpoledne, soutěž na čas v disciplinach BZV, míčové hry, střelba se vzduchovky, psaní testu z dopolední přednášky a nakonec před spaním americký film pro děti. Podle věčného smíchu si myslím, že byl i srandovní.

Pro děti jsme připravili takové překvapení , poslali jsme je spát a po hodině jsme je probudili a připravili na večerní "MATEMATIČÁK" . Úkolem bylo, aby si zapamatovaly číslo, které hned na začátku před projitím areálu dostaly, kolem budovy, kde byli rozestoupení vedoucí a u svíček bylo číslo a například +5 nebo -5 a odčítaly čísla a postupně počítaly vzpaměti. Samozřejmě malé děti zůstaly na pokoji a nechali jsme je spát. Jakmile splnily, vrátily se zpátky do postele.


Přeji dobrou noc všem rodičům..  My se také odebíráme do "hajan" .
 



Tomáš Jára, hl. vedoucí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pozdrav

Macek,1. 10. 2011 8:56

Ahojte vedoucí i děti! Počasí vám přeje jak je vidět z fotek, jsem ráda, že se vzorně připravujete a že tvrdě trénujete a přeji, aby se dnešní braňák vydařil a aby jste si to tam všichni ve zdraví užili!

ahojky

Pozdraveníčko z Dubu,1. 10. 2011 8:08

Dobré ráno všem hasičům,
to se nedivím, že po takovém náročném dni jste byli utahaní.Každého snad potěší, když vidí, že se děti dobře baví.My jsme byli taky z toho čekání na zprávy od Vás unavení, ale to jsme netušili, že máte ještě noční program,tak píši ráno s přáním hezkého dne, ať se vydaří.
U fotek jsme se vážně zasmáli,jsou moc hezké.
Pohodu a úsměv přeje Lucka a Pavel.